powered by RED BUTTON
Jsme přesvědčeni o tom, že právě takovýto formát dokáže žákům a studentům ukázat, jaký svět kolem nás doopravdy je. Hodnotu obsahu a kvalitu hostů nam potvrzují firmy, k nimž snídaně vysíláme jako placenou službu.
Pro školy však nabízíme živé vysílání zdarma.
Více o snídaních si můžete přečíst v článku, který vyšel v dubnovém čísle časopisu Řízení Školy.
Snídaně si kladou za cíl otevírat široké spektrum témat, zpravidla se ale drží čtyř hlavních tématických okruhů:
Ukazuje různé pohledy na vzdělávání i nové přístupy a trendy. Nezapomíná na to, jak je důležitý celoživotní rozvoj.
Tematický okruh zahrnuje široké spektrum oblastí od kardiochirurgie přes architekturu až třeba po umělou inteligenci.
Významní čeští a slovenští podnikatelé ukazují na příkladu svých osobních příběhů, co se během své cesty naučili.
I lidé, kteří mají mnohem těžší výchozí situaci než většina z nás, mnohdy dokázali velké věci. Pojďme se od nich inspirovat.
Radek Hábl je bývalý finanční manažer. Ve finančních vodách se pohyboval více jak 12 let. Za finanční řízení zodpovídal například ve společnostech Pivovary Staropramen a IBM. V roce 2014 vyměnil korporátní svět za neziskový. Ve spolupráci s Otevřenou společností, o.p.s. pak v roce 2016 realizoval v tuzemsku i zahraničí oceňovaný projekt Mapa exekucí.
Josef Dvořáček je spolumajitelem a ředitelem společnosti SONNENTOR, která je dnes významným zpracovatelem bylin, čajů a koření z ekologického zemědělství. V SONNENTORU najdete spoustu inspirace z trvalé udržitelnosti i společenské odpovědnosti. Vyvíjí pro produkty nové typy obalových materiálů, které jsou kompostovatelné a minimálně zatěžují životní prostředí, aktivně pracují na snižování energetické náročnosti i závislosti.
S vizemi si člověk může v hlavě pohrávat anebo se rozhodne je realizovat. Rozhodnutí je jako chvíle, kdy stojíte na skokanském můstku – stačí malý, ale nevratný krok kupředu. Jak poznat, kdy je správné ho udělat? Rád bych se podělit o své zkušenosti s uskutečňováním vizí, které vstoupily do mého světa a já jsem se rozhodl je realizovat založením a tvorbou firem. Chtěl bych inspiroval všechny, kterým se děje to stejné, aby se nenechali odradit a věřili sami v sebe.
V systémovém nadhledu budou prezentovány hlavní principy Průmyslu 4.0, zejména komunikační prosíťování, virtualizace prvků fyzického světa a znalostmi podporovaná integrace systémů. Budou diskutovány vhodné modely a způsoby reprezentace složitých systémů, a shrnuty prinicpy fungování agentních systémů. Velký význam systémové integraci hrají dobře strukturované a organizované znalosti ve formě ontologií. Bude představena nová role robotů v průmyslové revoluci i dopady myšlenek Průmyslu 4.0 na energetiku, chytrá města, zdravotnictví atd.
Ivon a Tino. Mladý manželský pár ze Slovenska si před šesti lety řekl, že “restaurace jsou nuda”. A tak založili pop-up restauraci Forbidden Taste - koncept večeří na netradičních místech plný tajemství a překvapení. Jídlo nikdy neservírují na talíře a hosté předem netuší, kam na svou večeři jdou. Jak se z dvou marketérů stali průkopníci zážitkové gastronomie? Jde společně skloubit podnikání a manželství? Dá se po stovkách eventů vymyslet ještě něco nového? A proč musí všechno v nejlepším skončit?
Janette Motlová (Maziniová) - je metodičkou, lektorkou a inovátorkou na inkluzívne vzdelávanie a sociálnu inklúziu mládeže na národnej a medzinárodnej úrovni takmer dve desaťročia. Jej srdcovkou je budovanie mostov medzi tými, čo môžu a vedia a tými, čo potrebujú a nevedia. V práci využíva najmä emocionálne učenie, ktoré je silným učiacim sa nástrojom každého človeka. Okrem vzdelávania firiem a učiteľov sa špecificky venuje aj vzdelávaniu a rozvoju náhradných, profesionálnych rodičov a vychovávateľov, ktorí vychovávajú rómske dieťa v neróm skom prostredí....
Děkujeme našim partnerům, bez kterých by vysílaní do škol nebylo možné:
Chcete se pustit do inspirativních přednášek Brain&Breakfast Classic nebo se chcete na něco zeptat? Nechte nám na sebe kontakt. Brzy se ozveme.